Disports.be

Categorieën

Ideal
Fusion
BV Sport
Craft

Craft Hardloopkleding

Het succesvolle Craft Principe is het resultaat van bijna 40 jaar onafgebroken Research & Development, in nauwe samenwerking met topsporters. Bij Craft hardloopkleding draait alles om het ontwikkelen, testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. Uit de beste materialen heeft Craft zijn assortiment samengesteld, onderverdeeld in drie lagen:
 


Layer 1

De Base Layer, die efficiënt het transpiratievocht van het lichaam af transporteert, of het nu verdampt of door wordt gegeven aan de volgende laag. Zo worden je prestaties en het comfort optimaal. Craft´s onderkleding moet altijd onder je kleding gedragen worden, ongeacht de weersomstandigheden.

Craft maakt voor haar hardloopkleding gebruik van polyester met holle vezels, die het transpiratievocht goed af kunnen voeren, naar de volgende laag, zo blijft je huid droog en je temperatuur constant. Een perfecte omgeving voor Topprestaties!!


Layer 2

De isolerende tussenlaag.

Warmte, elasticiteit, bescherming, vochttransport en comfort zijn de meest karakteristieke eigenschappen voor het Craft 2nd layer programma. Deze laag zorgt voor isolatie en warmte van de Craft hardloopkleding, terwijl vocht en overtollige warmte wordt getransporteerd naar de volgende laag of wordt afgegeven aan omgeving.

Craft heeft een breed gamma aan isolerende sportkleding in veel verschillende stijlen en fits, designed om de ergonomie en de performance van atleten in specifieke sporten. Als de thermometer naar beneden kruipt, zal deze kleding ervoor zorgen dat je, je lichaamswarmte behoudt zonder je bewegingsvrijheid te beperken.

Layer 3

De beschermende buitenlaag biedt bescherming tegen regen, wind en kou, terwijl op het zelfde moment het ervoor zorgt dat je je overtollige warmte en transpiratievocht van de onderliggende lagen kwijt kan.

Door het combineren van de 3 lagen zorg je voor een goede vochtregulatie en warmte ventilatie. De ideale situatie om je sport te kunnen uitoefenen, op elk niveau. Met Craft hardloopkleding blijf je droog en comfortabel, zodat jij je optimale prestatie kan leveren!

Er zijn geen producten in deze categorie.