Disports.be

Categorieën

Ideal
Fusion
BV Sport
Het Australische merk Zoggs heeft stoere, maar zeker ook functionele zwembrillen voor elke zwemmer. De Zoggs zwembrillen zijn vooral bij de open water zwemmers en triatleten erg gewild. De Zoggs Predator is de meest bekende zwembril van Zoggs. Dit komt vanwege
 zijn goede pasvorm en degelijkheid. Een zwembril die niet kapot gaat en voor langere tijd comfortabel gedragen kan worden. 


Zoggs zwembrillen zijn er in verschillende varianten. De meeste van de Zoggs zwembrillen zijn uitgerust met gebogen glazen. Deze technologie maakt het mogelijk om 180 graden rondom zicht te verkrijgen. Je kijkt tijdens het zwemmen dus niet aan tegen de randen van de bril en je kunt goed om je heen kijken en opletten.

Ook hebben de Zoggs zwembrillen verschillende kleuren glazen. Voor elke omgeving een andere lens
. De transparante glazen van de Zoggs zwembril zijn vooral voor gebruik in het zwembad of in het open water bij erg donker weer met veel bewolking. De getinte glazen zijn altijd geschikt maar bieden een stukje bescherming bij zonlicht, net als een zonnebril doet. Met spiegelende glazen heb je naast de extra bescherming tegen het felle licht ook nog eens erg stijlvolle bril. Ook heb je nog gele glazen. Dit zijn glazen met Clear View techniek. Deze zijn gemaakt om zowel binnen als buiten goed te presteren. Helemaal fantastisch zijn de gepolariseerde glazen in de Zoggs zwembril. De gepolariseerde glazen zorgen ervoor dat de schitteringen op het water worden weg gefilterd voor nog beter zicht bij laag staande zon. De nieuwste ontwikkeling zijn de glazen van de Zoggs Predator Flex Reactor met meekleurende glazen. Of het nu donker of licht is, je glazen van deze Zoggs zwembril kleuren gewoon mee en heb je dus altijd de juiste glazen in je Zoggs zwebril.

Check hieronder de verschillende zwembrillen van Zoggs.