Disports.be

Categorieën

Ideal
Fusion
BV Sport
Sportvoeding

Sportvoeding

Disports is ook jouw sportvoedingshop. Als sporter is het namelijk belangrijk dat je bewust eet. Sportvoeding zorgt voor een goede aanvulling voor, tijdens en na het sporten. Tijdens intensief sporten verbruikt je lichaam extra veel energie en voedingsstoffen. Met specifieke sportvoeding kun je het extra verbruik aan voedingsstoffen op verantwoorde wijze compenseren en bovendien de prestatie en het herstel van spieren verbeteren. Hierdoor is je lichaam in staat goed te functioneren en gezond te blijven.

Bekijk hieronder het assortiment aan sportvoeding dat wij in onze webshop hebben. Van sportdrank tot gel, voor wielrennen, hardlopen of andere sporten. Je kunt al deze sportvoeding eenvoudig in onze online winkel kopen en je hebt het vervolgens snel in huis. Waar nodig voorzien we je ook graag van advies, neem te allen tijden 
contact met ons op. Bij Disports stellen wij kwaliteit én service voorop, zodat je verzekerd bent van de beste sportvoeding en je je focus kunt leggen op het behalen van je sportdoelen!